Logo_InternetbureauDrsPee
WhatsApp
Telefoon

Irritante geluiden, mijn top 5

door | 16 april 2013 | Overige, Persoonlijk | 1 reactie

Er zijn heel veel irritante geluiden in de wereld. Maar er zijn een aantal geluiden die het in de top 15 van Business Insider gehaald hebben. Ik zal die top 15 hier niet herhalen, die mag je straks na het lezen van mijn verhaal even bekijken ;).

5. Vuvuzela’s

De vuvuzela’s maakten echt een verschrikkelijk geluid tijdens de wedstrijden van het WK voetbal. Ik ben niet zo’n voetbalkijker, maar met dit soort evenementen kijk ik wel. Ik was al blij dat de NOS het geluid eraf probeerde te halen.

4. Het geluid van iemand die moet spugen

Het geluid van iemand die moet spugen. Maakt niet uit of het nu gaat om overgeven of om iemand die eens diep rochelt en dan een fluim op de grond spuugt. Van beide geluiden ga ik zelf bijna over mijn nek. Maar er zijn nog ergere geluiden.

3. De mug

Het zoemen van een mug in je kamer ‘s nachts. Je duikt onder de dekens weg zodat zij (want de vrouwtjes prikken) je niet kan prikken. Of je doet het licht aan op zoek naar de boosdoenster, maar je kunt haar niet vinden, waardoor je de rest van de nacht niet meer kan slapen.

2. Een krassend mes

Een mes dat per ongeluk over een bord krast als je je vlees (of vegaburger voor de vegetariërs onder ons) probeert te snijden. Dit gebeurt het vaakst als het vlees wat lastiger is om door te snijden.
Dit vind ik het ergste geluid.

1. Nagels

Het geluid van nagels over een krijtbord. Of een steentje in een krijtje dat over datzelfde bord gaat. Daar krijg ik echt kippenvel van. De haren in mijn nek gaan recht overeind staan en de rillingen lopen over mijn ruggegraat. Verschrikkelijk. Afspelen op eigen risico.

Met dank aan Blogtrommel voor het idee. Wat vind jij het meest irritante geluid? Laat je reactie achter!
foto

Meer weten of vragen?

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit blog? Stuur me een berichtje en help je verder!

1 Reactie

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest